2018. szeptember 22., szombat

Egy kis virtuális séta

Sziasztok,

Köszönet a feliratért Briginek


Szeretnék egy kis sétát tenni Veletek a KincsVarázslók üzletünkben, ahol minden megtalálható, mint egy plazában, azzal a különbséggel, hogy Nálunk nem találsz tömeg gyártott terméket, Itt csak és kizárólag tehetséges kézművesek kezéből született egyedi alkotásokra lelhetsz!







Akkor kezdjük is a kis sétánkat :)

A bejáratból betekintve egy szép hosszú folyosón át meresztgethetjük a nyakunkat, ahol mindenféle csillogás és ámulatba ejtő szépségek fogadnak minket.


















































Aki túljut az első megpróbáltatáson az felfedezhet egy igazán klassz új világot, rengeteg új technikával, termékkel és kézművessel találkozhat.


 Az első lépésnél rögtön szemet vethetünk a , csodásan illatos és kézműves szappanokra, majd ahogy a tekintetünk tova illan egyből felfedezhetjük a ragyogóbbnál ragyogóbb és bonyolult technikával készült gyöngy, - különleges ásvány és hímzett ékszereket.

Nálunk találhatsz nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket és gyűrűket is. Összeállíthatsz magadnak egy kollekciót, de választhatsz már kész összeállított szettet is.
Elegánsabbnál elegánsabb ékszerek otthona vagyunk. Ha igazán kiakarsz tűnni a tömegből, akkor ez a Te üzleted.


Felszerelkeztél ékszerekkel, de nincs hol tárolnod? Semmi gond, Nálunk ékszertartó díszdobozokra is szert tehetsz!


Miután kicsinosítottad magad, az otthonoddal is megteheted ugyanezt. Ne sajnáld a környezetedtől és a komfortérzetedtől ezeket a csodás asztaldíszeket, kopogtatókat és faliképeket, amik igazán kellemessé teszik otthonod légkörét.



Ezeket a képeket biztosan nem találod meg más lakásban. Egytől egyik kézzel készült intarzia fa képek. Portrék, tájképek, mandalák és még sok-sok más alkotás.




  Családos vagy? Várunk téged és gyermekedet rágókákkal, kis párnácskákkal és takarókkal. Minden színes, minden vidám. A választék határtalan. Itt biztosan megtalálod, ami gyermeked kedvence lesz.








A nagy fáradság és nézelődés után már csak egy jó könyvre és egy forró teára vágysz? Ne felejts el könyvjelzőt nézni. Nincs is jobb mint egy igazi kerámia bögréből elfogyasztani a jó meleg teánkat vagy akár forrócsokinkat :P
Nálunk ezt is megtalálhatod. Ha elfáradtál és megpihennél, akkor se légy szégyellős, hisz az emeleten vár egy kis szófa, ami tökéletes hely a pihenésre, beszélgetésre és a további nézelődésre is.


Ha felkeltettük érdeklődésed, annak nagyon örülünk és reméljük személyesen is mihamarabb találkozunk. Várunk sok-sok szeretettel a Szent István krt. 19-es szám alatt.
Legyen szép a napod,

Az emeleti képek hamarosan érkeznek ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése